Starrysky Family

Magong
Starrysky Family Öne Çıkan Resim
Starrysky Family Dış Mekan
Starrysky Family Dış Mekan
Starrysky Family Dış Mekan
Starrysky Family İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Starrysky Family
No.182, Zhujiang , Magong

Magong bölgesindeki Starrysky Family misafirlere Shanshuei Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aimen Plajı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Penghu Tianhou Tapınağı ile 10,4 km (6,5 mil) ve Penghu Akvaryumu ile 18,6 km (11,6 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

15 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x