Stark Boutique Hotel and Spa Bali

Lesser Sunda Islands, Kuta
Stark Boutique Hotel and Spa Bali Genel
Stark Boutique Hotel and Spa Bali Genel
Stark Boutique Hotel and Spa Bali Genel
Stark Boutique Hotel and Spa Bali Genel
Stark Boutique Hotel and Spa Bali Genel
Image More +51 fotoğraf
Stark Boutique Hotel and Spa Bali
Jalan Kartika Plaza No. 20, Tuban Lesser Sunda Islands, Kuta

Stark Boutique Hotel and Spa Bali misafirlere Kuta merkezinde, Lippo Alışveriş Merkezi yakınında ve Discovery Alışveriş Merkezi ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kuta Plajı ile 0,8 mi (1,4 km) ve Legian Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Warung Koffie Batavia misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 88 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Kuta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4306 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Stark)
Deluxe
Deluxe Oda
Oda
Oda (Grand Deluxe Stark)
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda (Stark)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x