Star Self-Serviced Apartment Rentals

Nassau
Star Self-Serviced Apartment Rentals Öne Çıkan Resim
Star Self-Serviced Apartment Rentals Oda Düzeni
Star Self-Serviced Apartment Rentals Banyo Tipleri
Star Self-Serviced Apartment Rentals Banyo Tipleri
Star Self-Serviced Apartment Rentals Banyo Özellikleri
Image More +7 fotoğraf
Star Self-Serviced Apartment Rentals
West Bay Street , Nassau

Star Self-Serviced Apartment Rentals misafirlere Nassau (Cable Beach) bölgesinde, Cable Plajı ve Lake Nancy ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Cabbage Plajı ile 8,3 mi (13,3 km) ve Aquaventure ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve saç kurutma makinesi.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit, 3 Yatak Odası, Mutfak
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Apart Daire, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x