Star Anise Boutique Capsule

Western Province
Star Anise Boutique Capsule Genel
Star Anise Boutique Capsule Öne Çıkan Resim
Star Anise Boutique Capsule Dış Mekan
Star Anise Boutique Capsule Dış Mekan
Star Anise Boutique Capsule İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Star Anise Boutique Capsule
15-1/1, Mudalige Mawatha Colombo 01 , Western Province

Star Anise Boutique Capsule konaklamanızda Colombo (Kale) bölgesinde, Dutch Hospital Shopping Precinct Alışveriş Merkezi ve King Sri Wickrama Rajasinghe Prison Cell ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu kapsül otel Kolombo Dünya Ticaret Merkezi ile 0,5 km (0,3 mil) ve Pettah Pazarı ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Kapsül otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili kapsül otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak Odası
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x