Stamford Plaza Adelaide

Murray-darling Havzası, Adelaide
Stamford Plaza Adelaide Genel
Stamford Plaza Adelaide Genel
Stamford Plaza Adelaide Genel
Stamford Plaza Adelaide Genel
Stamford Plaza Adelaide Genel
Image More +47 fotoğraf
Stamford Plaza Adelaide
150 North Terrace Murray-darling Havzası, Adelaide

Stamford Plaza Adelaide konaklamanızda Adelaide merkezinde, Hükümet Binası ve Adelaide Festival Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Rundle Alışveriş Merkezi ile 0,5 km ve Güney Avustralya Sanat Galerisi ile 0,6 km mesafede.

Arjantin mutfağı seven misafirler için La Boca Bar and Grill ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 335 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit Jakuzili
Superior
Superior City King
Superior
Superior Park King
Superior
Superior City Twin
Superior
Superior Park Twin
Oda
Oda
Oda
Oda
Presidential
Presidential Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sauna, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x