Stafford Bungalow

Walapane
Stafford Bungalow Genel
Stafford Bungalow Genel
Stafford Bungalow Genel
Stafford Bungalow Genel
Stafford Bungalow Genel
Image More +44 fotoğraf
Stafford Bungalow
Nuwara Eliya , Walapane

Ragala bölgesindeki Stafford Bungalow konaklamanızda, Pedro Çay Fabrikası ile 10,7 mi (17,3 km) ve Pidurutalagala ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Aşıkların Atlayışı Şelalesi ile 12,2 mi (19,6 km) ve Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Dining Area yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Owners'
Owners' Cottage Forest View Room
Owners'
Owners' Cottage Garden View Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x