Stadthotel Styria

Traunviertel (bölge), Eski Kent
Stadthotel Styria Genel
Stadthotel Styria Genel
Stadthotel Styria Genel
Stadthotel Styria Genel
Stadthotel Styria Genel
Image More +48 fotoğraf
Stadthotel Styria
Stadtplatz 40-42 Traunviertel (bölge), Eski Kent

Stadthotel Styria misafirlere Steyr merkezinde, St. Mary's Kilisesi ve Steyr Kent Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Schmollgruber Demir Saat Müzesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Bummerlhaus ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Steyr bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 581 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x