St. Regis Hotels & Resorts

Benin City
St. Regis Hotels & Resorts Genel
St. Regis Hotels & Resorts Genel
St. Regis Hotels & Resorts Genel
St. Regis Hotels & Resorts Öne Çıkan Resim
St. Regis Hotels & Resorts Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
St. Regis Hotels & Resorts
7 Osagiede St , Benin City

St. Regis Hotels & Resorts misafirlere Benin City bölgesinde, iş merkezinde ve Kings Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Samuel Ogbemudia Stadyumu ile 2,9 mi (4,7 km) ve Benin Kralı Oba'nın Sarayı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Standard Deluxe)
Room
Apart Daire, Balkon
Room
Royal Süit
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Presidential Süit
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Oda (Executive)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x