St Peter's Place Boutique Hotel

Highveld Ridge, Johanesburg
St Peter's Place Boutique Hotel Genel
St Peter's Place Boutique Hotel Genel
St Peter's Place Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
St Peter's Place Boutique Hotel Dış Mekan
St Peter's Place Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
St Peter's Place Boutique Hotel
46 St Peter Road, Houghton Highveld Ridge, Johanesburg

St Peter's Place Boutique Hotel misafirlere Johanesburg (Houghton Estate) bölgesinde, Houghton Golf Club ve Satyagraha Evi (Gandi'nin Evi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gold Reef City Tema Parkı ile 8,7 mi (14 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 16,2 mi (26 km) mesafede.

St Peter's Place Boutique Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Oda
Room
Comfort Oda (King bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x