St Ives Lodge

Midlands Meander, Lidgetton West
St Ives Lodge Genel
St Ives Lodge Genel
St Ives Lodge Genel
St Ives Lodge Öne Çıkan Resim
St Ives Lodge Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
St Ives Lodge
R103 - Midlands Lions River Midlands Meander, Lidgetton West

Lidgetton West bölgesindeki St Ives Lodge konaklamanızda Nelson Mandela Esaret Bölgesi Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Abingdon Wine Estate ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Midmar Barajı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Howick Bölgesel Tarih Müzesi ile 7,7 mi (12,5 km) mesafede.

St Ives Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için şömine olan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Luxury Oda
Room
Dubleks (Silo 2)
Room
Dubleks (Silo 1)
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x