St. George Beach Hotel & Spa Resort

Chlorakas
St. George Beach Hotel & Spa Resort Genel
St. George Beach Hotel & Spa Resort Genel
St. George Beach Hotel & Spa Resort Genel
St. George Beach Hotel & Spa Resort Genel
St. George Beach Hotel & Spa Resort Genel
Image More +62 fotoğraf
St. George Beach Hotel & Spa Resort
Main Road Chlorakas , Chlorakas

Baf bölgesindeki St. George Beach Hotel & Spa Resort misafirlere deniz kıyısında, Kral Mezarları ve Coral Bay Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kings Avenue Alışveriş Merkezi ile 5,3 km ve Paphos Deniz Feneri ile 5,9 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Drops Casual Dining ideal; otelde yemek servisi yapan 6 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 5 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 260 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortları ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Baf bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1980 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Süit
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x