St. Ann's Motel

Cabot Yolu, South Haven
St. Ann's Motel Öne Çıkan Resim
St. Ann's Motel Dış Mekan
St. Ann's Motel Dış Mekan
St. Ann's Motel Dış Mekan
St. Ann's Motel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
St. Ann's Motel
51947 Cabot Trail Rd Cabot Yolu, South Haven

St. Ann's Motel misafirlere South Haven bölgesinde, denize sıfır, Bras d’Or Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Gaelic College of Celtic Arts and Crafts ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan motel St. Anns Bölge Parkı ile 1,9 mi (3 km) ve Munroe Point Deniz Feneri ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

St. Ann's Motel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için LCD televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Okyanus Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat
Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x