Sridhana House

Lesser Sunda Islands, Singakerta
Sridhana House Öne Çıkan Resim
Sridhana House Dış Mekan
Sridhana House Dış Mekan
Sridhana House Dış Mekan
Sridhana House Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sridhana House
Jl. Padang Getas Kengetan, Singakerta Lesser Sunda Islands, Singakerta

Ubud bölgesindeki Sridhana House konaklamanızda, Agung Rai Sanat Müzesi ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 11,9 mi (19,2 km) ve Seminyak Plajı ile 15,1 mi (24,3 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Romantic Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Avlu Manzaralı
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Avlu Manzaralı
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x