Sri Beach Bungalows and Villa

Nattandiya
Sri Beach Bungalows and Villa Öne Çıkan Resim
Sri Beach Bungalows and Villa Dış Mekan
Sri Beach Bungalows and Villa İç Mekan
Sri Beach Bungalows and Villa Oda Manzaraları
Sri Beach Bungalows and Villa Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Sri Beach Bungalows and Villa
Beach Road, Mudukatuwa North , Nattandiya

Sri Beach Bungalows and Villa misafirlere Marawila bölgesinde, plaj yakınında ve Marawila Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Negombo Plajı ile 13,7 mi (22 km) ve Senanayake Aramaya ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Mutfak olan 5 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Plaj Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x