SR Jungle Resort

Anaikatti
SR Jungle Resort Genel
SR Jungle Resort Genel
SR Jungle Resort Genel
SR Jungle Resort Öne Çıkan Resim
SR Jungle Resort Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
SR Jungle Resort
927, KK Nagar, Anaikatti Mainroad Anaikatti , Anaikatti

SR Jungle Resort konaklamanızda Coimbatore bölgesinde, Arsha Vidya Gurukulam ile 4,7 km (2,9 mi) ve Sálim Ali Centre for Ornithology and Natural History ile 6,4 km (4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Marudhamalai Hill Temple ile 30,8 km (19,1 mil) ve Silent Valley National Park ile 44,6 km (27,7 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 80 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Coimbatore bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kır Evi, Balkon
Family
Family Süit
Luxury
Luxury Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Honeymoon Süit
Room
Luxury Süit (Corporate)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (12 Beds)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (31 Beds)
Room
Luxury Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x