Square Inn

Absheron Region, Bakü
Square Inn Öne Çıkan Resim
Square Inn Dış Mekan
Square Inn Dış Mekan
Square Inn İç Mekan
Square Inn İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Square Inn
Hagani 1 Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki Square Inn konaklamanızda, Bakü Şehir Pisti ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Çeşme Meydanı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kız Kulesi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Park Bulvar Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x