SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton

Güneydoğu Pensilvanya, Chester Springs
SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton Genel
SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton Öne Çıkan Resim
SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton Dış Mekan
SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton Kahvaltı
SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton
730 East Eagleview Boulevard Güneydoğu Pensilvanya, Chester Springs

Chester Springs bölgesindeki SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton misafirlere iş merkezinde, Marsh Creek State Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Victory Bira Fabrikası ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Dowington Country Club ile 9,4 km (5,8 mil) ve Chester County Hospital ile 17,9 km (11,1 mil) mesafede.

SpringHill Suites by Marriott Philadelphia West Chester/Exton misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 123 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Hearing)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x