SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North

Kuzey Indiana, Fort Wayne
SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North Genel
SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North Öne Çıkan Resim
SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North Dış Mekan
SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North Kahvaltı
SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North
4145 NEW VISION DRIVE Kuzey Indiana, Fort Wayne

Fort Wayne bölgesindeki SpringHill Suites by Marriott Fort Wayne North konaklamanızda, Parkview Regional Medical Center ve Parkview Women's & Children's Hospital ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Allen County Savaş Anıtı Stadyumu ile 5,9 mi (9,5 km) ve Dupont Hospital ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

95 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x