SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen

Orta Kuzey Teksas, McKinney
SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen Genel
SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen Öne Çıkan Resim
SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen Dış Mekan
SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen Dış Mekan
SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen
2660 South Central Expressway Orta Kuzey Teksas, McKinney

SpringHill Suites by Marriott Dallas McKinney/Allen misafirlere McKinney merkezinde, Allen Premium Outlets ve Texas Legends Gun Range ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel The Village at Allen ile 3,8 mi (6,2 km) ve Fairview Town Center Alışveriş Merkezi ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

123 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. McKinney bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 14208 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x