SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta

Orta Georgia, Alpharetta
SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta Genel
SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta Öne Çıkan Resim
SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta Dış Mekan
SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta Dış Mekan
SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta
12730 Deerfield Pkwy Orta Georgia, Alpharetta

Alpharetta bölgesindeki SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta misafirlere iş merkezinde, Avalon ve Northside/Alpharetta Medical Campus 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lake Lanier rezervuarı ile 12,6 mi (20,3 km) ve Perimeter Alışveriş Merkezi ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

SpringHill Suites by Marriott Atlanta Alpharetta misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 82 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize masa, hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Alpharetta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 375 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, Birden Çok Yatak (Mobility/Hearing Access, Roll-In Shwr)
Room
Süit, Birden Çok Yatak (Mobility/Hearing Accessible, Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x