SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport

Orta Maryland, Hanover
SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport Genel
SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport Genel
SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport Genel
SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport Öne Çıkan Resim
SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport
7544 Teague Rd Orta Maryland, Hanover

SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport misafirlere Hanover bölgesinde, iş merkezinde, Arundel Mills Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Maryland Live Casino kumarhanesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Oriole Park at Camden Yards ile 12,1 mi (19,4 km) ve Baltimore Feribot İskelesi ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

SpringHill Suites by Marriott Arundel Mills BWI Airport misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 128 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Hanover bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 900 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x