Spring Hill Apartments

Gulshan
Spring Hill Apartments Genel
Spring Hill Apartments Öne Çıkan Resim
Spring Hill Apartments Yerinde Yemek
Spring Hill Apartments Yerinde Yemek
Spring Hill Apartments Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Spring Hill Apartments
House-31, Road-24/30 , Gulshan

Dhaka bölgesindeki Spring Hill Apartments konaklamanızda, D.N.C.C. Gulshan South Paka Pazarı ve Gulshan Circle 1 ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jamuna Future Park ile 4,7 mi (7,6 km) ve Police Plaza Concord Shopping Mall ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurant restoranı yerel mutfak alanında uzman, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

33 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Business Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x