Sportpension Thayer

Avusturya Alpleri, Fürth
Sportpension Thayer Genel
Sportpension Thayer Genel
Sportpension Thayer Öne Çıkan Resim
Sportpension Thayer Dış Mekan
Sportpension Thayer İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Sportpension Thayer
Kaprunerstrasse 150 Avusturya Alpleri, Fürth

Sportpension Thayer misafirlere Piesendorf bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Zell am See-Kaprun Golf Club ve Schaufelberg Panorama Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu pansiyon Zell Gölü ile 3,4 mi (5,5 km) ve Saalbach-Hinterglemm Kayak Merkezi ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x