SportLife Hotel

North Bohemia, Rumburk
SportLife Hotel Genel
SportLife Hotel Genel
SportLife Hotel Genel
SportLife Hotel Genel
SportLife Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +19 fotoğraf
SportLife Hotel
12 Lesní North Bohemia, Rumburk

Rumburk bölgesindeki SportLife Hotel konaklamanızda, Zittau Mountains Nature Park ve Sluknov Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Sakson İsviçre Ulusal Parkı ile 19,9 mi (32,1 km) ve Elbe Sandstone Mountains ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

26 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x