Sporting Club Village

Western Sicily, Mazara del Vallo
Sporting Club Village Genel
Sporting Club Village Genel
Sporting Club Village Genel
Sporting Club Village Genel
Sporting Club Village Genel
Image More +40 fotoğraf
Sporting Club Village
c.da bocca arena Western Sicily, Mazara del Vallo

Sporting Club Village misafirlere Mazara del Vallo bölgesinde, plaj yakınında, San Vito a Mare ve Spiaggia di Città 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil parkı Norman Arch ile 1,8 mi (2,9 km) ve Kutsal Mesih Katedrali ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil parkının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu tatil parkı ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Karavan, 2 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Deluxe Karavan, 3 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x