Sport Hotel All'Ancora

North Adriatic Coast, Meolo
Sport Hotel All'Ancora Genel
Sport Hotel All'Ancora Genel
Sport Hotel All'Ancora Genel
Sport Hotel All'Ancora Genel
Sport Hotel All'Ancora Genel
Image More +93 fotoğraf
Sport Hotel All'Ancora
Viale Armando Diaz, 122 Losson della Battaglia North Adriatic Coast, Meolo

Meolo bölgesindeki Sport Hotel All'Ancora misafirlere kırsal bölgede, Piazza della Vittoria ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Monastier Kilisesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Noventa di Piave Belediye Sarayı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortları, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Romantic
Romantic Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x