Sport Hotel A Seleção

Costa Azul, Setubal
Sport Hotel A Seleção Genel
Sport Hotel A Seleção Genel
Sport Hotel A Seleção Genel
Sport Hotel A Seleção Genel
Sport Hotel A Seleção Genel
Image More +72 fotoğraf
Sport Hotel A Seleção
241 Rua da Manteigada, 2 Avenida António Sérgio Costa Azul, Setubal

Sport Hotel A Seleção misafirlere Setubal (São Sebastião) bölgesinde, Castelo São Filipe ve Michel Giacometti Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bonfim Parkı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Setubal Archaeological and Ethnographic Museum ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x