Splendido Taal Country Club

Metro Luzon Urban Beltway, Laurel
Splendido Taal Country Club Genel
Splendido Taal Country Club Genel
Splendido Taal Country Club Genel
Splendido Taal Country Club Genel
Splendido Taal Country Club Genel
Image More +28 fotoğraf
Splendido Taal Country Club
Km 67 Tagaytay-Nasugbu National Highway Laurel Metro Luzon Urban Beltway, Laurel

Splendido Taal Country Club misafirlere Laurel bölgesinde, golf sahasına yakın ve Spendido Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Sky Ranch Eğlence Parkı ile 6,2 mi (10 km) ve Puzzle Mansion ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Cresta Monte Coffee Shop yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı tenis kortu ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x