Splendido MB Apartments

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Tivat
Splendido MB Apartments Genel
Splendido MB Apartments Genel
Splendido MB Apartments Öne Çıkan Resim
Splendido MB Apartments Dış Mekan
Splendido MB Apartments Kahvaltı
Image More +56 fotoğraf
Splendido MB Apartments
Kalimanjska 34 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Tivat

Tivat bölgesindeki Splendido MB Apartments konaklamanızda, Kotor Körfezi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Buća-Luković Museum & Gallery ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Porto Montenegro ile 1 mi (1,6 km) ve Big City Park ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apartment with wheelchair access
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo (Romantic Package)
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x