Splendid Hotel & Spa

Kuzey Vietnam, Hanoi
Splendid Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Splendid Hotel & Spa Dış Mekan
Splendid Hotel & Spa Kahvaltı
Splendid Hotel & Spa Kahvaltı
Splendid Hotel & Spa Kahvaltı
Image More +51 fotoğraf
Splendid Hotel & Spa
06 Hang Hanh street, Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Splendid Hotel & Spa size Hanoi merkezinde, Hoan Kiem Gölü ve Dong Kinh Nghia Thuc Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel St. Joseph Katedrali ile 0,5 mi (0,8 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Göl Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon
Oda
Oda (Day Use (Max 4 hours))
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x