Spiridoula villa

Perissa
Spiridoula villa Öne Çıkan Resim
Spiridoula villa Dış Mekan
Spiridoula villa Dış Mekan
Spiridoula villa Dış Mekan
Spiridoula villa Oda Manzaraları
Image More +21 fotoğraf
Spiridoula villa
Perissa Black Sand Beach , Perissa

Spiridoula villa konaklamanızda Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Perissa Plajı yakınında ve Perivolos Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Antik Thira ile 1,1 km (0,7 mil) ve Caldera Plajı ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 7 plaj barı ideal.

Misafirler için 11 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Room
Classic Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x