Spicers Tower Lodge

Hunter, Pokolbin
Spicers Tower Lodge Genel
Spicers Tower Lodge Öne Çıkan Resim
Spicers Tower Lodge Dış Mekan
Spicers Tower Lodge Dış Mekan
Spicers Tower Lodge Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Spicers Tower Lodge
6 Halls Rd Hunter, Pokolbin

Spicers Tower Lodge misafirlere Pokolbin bölgesinde, golf sahasına yakın, Tower Estate Şaraphanesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve PepperTree Wines ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Hunter Valley Bahçeleri ile 1,1 mi (1,7 km) ve Hope Estate ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kule
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x