Spice Bay Suites

Micoud
Spice Bay Suites Genel
Spice Bay Suites Öne Çıkan Resim
Spice Bay Suites Dış Mekan
Spice Bay Suites Dış Mekan
Spice Bay Suites Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Spice Bay Suites
New Village Micoud , Micoud

Micoud bölgesindeki Spice Bay Suites misafirlere okyanus kıyısında, Mamiku Bahçeleri ve Savannes Körfezi Doğal Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sandy Plajı ile 13,5 km (8,4 mil) ve Maria Adaları Doğal Koruma Alanı ile 13,6 km (8,5 mil) mesafede.

Spice Bay Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premier Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Premier Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan
Room
Premier Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası, Bahçeli
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x