Sparkford Inn

West Country, Sparkford
Sparkford Inn Genel
Sparkford Inn Genel
Sparkford Inn Öne Çıkan Resim
Sparkford Inn Dış Mekan
Sparkford Inn İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Sparkford Inn
High Street Sparkford West Country, Sparkford

Yeovil bölgesindeki Sparkford Inn konaklamanızda, Haynes International Motor Müzesi ve Cadbury Şatosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Fleet Air Arm Müzesi ile 4,7 mi (7,6 km) ve Lytes Cary Malikanesi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Sparkford Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için LED televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Stüdyo Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x