Spanhoek Boutique Hotel

Paramaribo
Spanhoek Boutique Hotel Dış Mekan
Spanhoek Boutique Hotel Dış Mekan
Spanhoek Boutique Hotel Dış Mekan
Spanhoek Boutique Hotel İç Mekan
Spanhoek Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Spanhoek Boutique Hotel
2 Dominee Straat , Paramaribo

Paramaribo (Centrum) bölgesindeki Spanhoek Boutique Hotel misafirlere Mosque Keizerstraat ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve St. Peter ve St. Paul Katedrali ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Andre Kamperveen Stadyumu ile 1,5 km (0,9 mil) ve Başkanlık Sarayı ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Tek Büyük Yataklı Oda
Room
City Üç Kişilik Oda
Room
City Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x