Spa Rauhalahti Apartments

Kuopio
Spa Rauhalahti Apartments Genel
Spa Rauhalahti Apartments Genel
Spa Rauhalahti Apartments Genel
Spa Rauhalahti Apartments Genel
Spa Rauhalahti Apartments Genel
Image More +72 fotoğraf
Spa Rauhalahti Apartments
Katiskanniementie 8 , Kuopio

Spa Rauhalahti Apartments misafirlere Kuopio bölgesinde, plaj yakınında, Katiskaniemi Nature Reserve ve Särkiniemi Uimaranta ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Valkeisenlammen uimaranta ile 3,2 mi (5,1 km) ve Valkeisenlampi ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Sofia yemek servisi için ideal, bu otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

46 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 10 spa küveti, gece kulübü ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Kuopio bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1862 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Family
Family Apart Daire
Room
Superior Apart Daire, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x