Spa-hotel Ingerburgskiy

Gatchina
Spa-hotel Ingerburgskiy Öne Çıkan Resim
Spa-hotel Ingerburgskiy İç Mekan
Spa-hotel Ingerburgskiy Oda Düzeni
Spa-hotel Ingerburgskiy Banyo Tipleri
Spa-hotel Ingerburgskiy Banyo Tipleri
Image More +31 fotoğraf
Spa-hotel Ingerburgskiy
7 Armii 22 , Gatchina

Gatchina bölgesindeki Spa-hotel Ingerburgskiy konaklamanızda, Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 29,5 mi (47,4 km) ve Alexander Sarayı ile 17,2 mi (27,6 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Tsarskoye Selo Eyalet Müzesi Koruma Merkezi ile 17,3 mi (27,8 km) ve Catherine Sarayı ve Tsarskoye Selo Parkı ile 17,4 mi (28 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Premium Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x