Spa Hotel Devin

West Bohemia, Marianske Lazne
Spa Hotel Devin Genel
Spa Hotel Devin Genel
Spa Hotel Devin Öne Çıkan Resim
Spa Hotel Devin Dış Mekan
Spa Hotel Devin Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Spa Hotel Devin
Príkrá 618/2a West Bohemia, Marianske Lazne

Spa Hotel Devin misafirlere Marianske Lazne bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Slavkovsky Ormanı Doğa Koruma Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve St Vladimir Kilisesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Ferdinand Spring Colonnade ile 0,6 mi (1 km) ve Fryderyk Chopin Monument ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Gourmet Restaurant, Spa Hotel Devin misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 69 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Plus Double Room
Room
Superior Plus Double Room Single Use
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (A)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x