Spa Hotel Ashukino

Ashukino
Spa Hotel Ashukino Öne Çıkan Resim
Spa Hotel Ashukino Dış Mekan
Spa Hotel Ashukino Dış Mekan
Spa Hotel Ashukino Dış Mekan
Spa Hotel Ashukino Dış Mekan
Image More +139 fotoğraf
Spa Hotel Ashukino
Shkolnaya str., 2 , Ashukino

Ashukino bölgesindeki Spa Hotel Ashukino konaklamanızda, Muron Prens Peter ve Prenses Fevronia Anıtı ile 17,9 mi (28,7 km) ve Sergiev Posad 2. Dünya Savaşı Anıtı ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel St. Paraskeva Kilisesi ile 18 mi (28,9 km) ve Kutsal Ruhun İnişi Kilisesi ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve su sebili vardır. Ashukino bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 301 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Stüdyo
Room
Superior Süit, Mutfak
Room
Superior Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x