SOWELL HÔTELS La Plage

Saint-raphael
SOWELL HÔTELS La Plage Genel
SOWELL HÔTELS La Plage Genel
SOWELL HÔTELS La Plage Genel
SOWELL HÔTELS La Plage Genel
SOWELL HÔTELS La Plage Genel
Image More +37 fotoğraf
SOWELL HÔTELS La Plage
3235 Route de la Corniche , Saint-raphael

SOWELL HÔTELS La Plage misafirlere Saint-Raphael (Boulouris-sur-Mer) bölgesinde, Boulouris Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Plage de la Pescade ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plage Salomea ile 0,2 mi (0,4 km) ve Plage du Val Fleury ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

All inclusive, SOWELL HÔTELS La Plage misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 85 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x