SOWELL HOTELS Ardèche

Rouret
SOWELL HOTELS Ardèche Genel
SOWELL HOTELS Ardèche Genel
SOWELL HOTELS Ardèche Genel
SOWELL HOTELS Ardèche Genel
SOWELL HOTELS Ardèche Genel
Image More +61 fotoğraf
SOWELL HOTELS Ardèche
Le Domaine du Rouret , Rouret

Grospierres bölgesindeki SOWELL HOTELS Ardèche misafirlere kırsal bölgede, Commanderie de Jales ve Cévennes Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Randa Ardesca ile 4,5 mi (7,3 km) ve Berrias Kilisesi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

HOTEL, SOWELL HOTELS Ardèche misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

87 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Grospierres bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 13993 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x