Southern Sun Dar es Salaam

Dar es Salaam
Southern Sun Dar es Salaam Genel
Southern Sun Dar es Salaam Genel
Southern Sun Dar es Salaam Genel
Southern Sun Dar es Salaam Genel
Southern Sun Dar es Salaam Genel
Image More +48 fotoğraf
Southern Sun Dar es Salaam
1 Garden Avenue PO Box 80022 , Dar es Salaam

Southern Sun Dar es Salaam misafirlere Dar es Salaam merkezinde, Dar es Salaam Botanik Bahçeleri yakınında ve Julius Nyerere Uluslararası Konferans Merkezi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Tanzanya Müzesi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Dar es Salaam Uluslararası Konferans Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Kivulini yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 4.30 ve 11.00, hafta sonu 4.30 ve 13.00 arasında yapılmaktadır.

152 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Dar es Salaam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 516 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz vale otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x