Southbound Escape at the Wharf

Sapphire Coast, Narooma
Southbound Escape at the Wharf Öne Çıkan Resim
Southbound Escape at the Wharf Dış Mekan
Southbound Escape at the Wharf Dış Mekan
Southbound Escape at the Wharf Dış Mekan
Southbound Escape at the Wharf Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Southbound Escape at the Wharf
89 Campbell St Sapphire Coast, Narooma

Narooma bölgesindeki Southbound Escape at the Wharf misafirlere okyanus kıyısında, Narooma Ziyaretçi Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Narooma Golf Kulübü ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bar Rock Seyir Terası ile 1 km ve Narooma Plajı ile 1,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Southbound@theWharf 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x