South Beach Plaza Hotel

South Florida, Miami Beach
South Beach Plaza Hotel Genel
South Beach Plaza Hotel Genel
South Beach Plaza Hotel Genel
South Beach Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
South Beach Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
South Beach Plaza Hotel
1401 Collins Ave South Florida, Miami Beach

South Beach Plaza Hotel size Miami Beach (Güney Plajı) bölgesinde, Collins Avenue Alışveriş Alanı ve Ocean Drive yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Miami Beach Ahşap Yaya Yolu/Kaldırımı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Lincoln Road Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

South Beach Plaza Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

55 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, Engellilere Uygun
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x