Souly Eco Lodge

Taqah
Souly Eco Lodge Genel
Souly Eco Lodge Dış Mekan
Souly Eco Lodge Dış Mekan
Souly Eco Lodge Dış Mekan
Souly Eco Lodge İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Souly Eco Lodge
Sultan Qaboos Street Hawana , Taqah

Taqah bölgesindeki Souly Eco Lodge misafirlere okyanus kıyısında, Hawana Aqua Park ve Taqah Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Ain Atram ile 7,3 mi (11,7 km) ve Sumhuram Arkeoloji Parkı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Souly Restraunt & Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için küçük otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Luxury
Luxury Bungalov, 2 Tek Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x