SoulSuite

Napoli
SoulSuite Öne Çıkan Resim
SoulSuite Kahvaltı
SoulSuite Kahvaltı
SoulSuite Oda Manzaraları
SoulSuite Banyo Tipleri
Image More +31 fotoğraf
SoulSuite
Via Foria 172 , Napoli

SoulSuite misafirlere Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesinde, Napoli Botanik Bahçesi yakınında ve Palazzo dello Spagnuolo ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Plebiscito ile 2,7 mi (4,3 km) ve Molo Beverello Limanı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Jakuzi, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x