Soulacia Hotel and Resort

Mandla
Soulacia Hotel and Resort Öne Çıkan Resim
Soulacia Hotel and Resort Dış Mekan
Soulacia Hotel and Resort Dış Mekan
Soulacia Hotel and Resort Yerinde Yemek
Soulacia Hotel and Resort Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Soulacia Hotel and Resort
Village Khatiya, Post Kisli District Mandla , Mandla

Mandla bölgesindeki Soulacia Hotel and Resort konaklamanızda, Kanha Ulusal Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Khatia Gate Kanha Ulusal Parkı ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Central Point Müzesi ile 2,6 mi (4,3 km) ve Bamni Dadar ile 2,6 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Çadır
Room
Premium Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x