Sora Togetsusou Kinryu

Izu Yarımadası, Shuzenji
Sora Togetsusou Kinryu Öne Çıkan Resim
Sora Togetsusou Kinryu Dış Mekan
Sora Togetsusou Kinryu İç Mekan
Sora Togetsusou Kinryu İç Mekan
Sora Togetsusou Kinryu Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Sora Togetsusou Kinryu
3455 Shuzenji Izu Yarımadası, Shuzenji

Sora Togetsusou Kinryu misafirlere Izu bölgesinde, banliyöde, Bambu Ormanı Yolu ile Shuzenji Tapınağı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Atami Güneş Plajı ile 16,7 mi (26,9 km) ve Izu Granpal Parkı ile 18,6 mi (30 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x