Sophia Suites Residence Hotel

Cebu Adası, Cebu
Sophia Suites Residence Hotel Öne Çıkan Resim
Sophia Suites Residence Hotel Oda Düzeni
Sophia Suites Residence Hotel Oda Düzeni
Sophia Suites Residence Hotel Oda Düzeni
Sophia Suites Residence Hotel Oda Düzeni
Image More +41 fotoğraf
Sophia Suites Residence Hotel
Montebello Court, Banilad Banilad Cebu Adası, Cebu

Cebu bölgesindeki Sophia Suites Residence Hotel konaklamanızda, Gaisano Country Alışveriş Merkezi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Banilad Kent Merkezi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel SM City Cebu ile 2,5 mi (4,1 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Panoramic Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x