Sophia Finikia Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Finikia
Sophia Finikia Villas Öne Çıkan Resim
Sophia Finikia Villas Dış Mekan
Sophia Finikia Villas Dış Mekan
Sophia Finikia Villas Dış Mekan
Sophia Finikia Villas İç Mekan
Image More +78 fotoğraf
Sophia Finikia Villas
Finikia Decentralized Administration Of The Aegean, Finikia

Sophia Finikia Villas misafirlere Santorini bölgesinde, tarihi bölgede, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Santorini Kalderası ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Oia Kalesi ile 4,5 mi (7,2 km) ve Kamari Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Three-Bedroom
Three-Bedroom Villa with Private Pool & Sea View
Two
Two Bedroom Villa with Private Indoor Cave Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x